Äpplekaka recept

Laddar...
Din sökning gav 87 träffar
Äpplekaka

Äpplekakor-recept kan man aldrig få för många av eller hur? Här är en riktig goding.

Anns äpplekaka

Med lite tillägg och lite avdrag i ett gammalt recept blev det så här gott! Här passar nyplockade Ingrid Marie eller ett annat syrligt äpple bäst.
Gundas goda äpplekaka

Jag måste dela med mig av ännu en supergod äpplekaka, som min mamma fixar då och då. Något som är väldigt praktiskt att ha hemma är Frestas marzánsås, den är redan "färdigvispad", håller sig länge i..


Äpplekaka med kanel i långpannan

En supersaftig äppelkaka! Byt gärna ut äpplena till päron! Gör du en päronkaka istället kan du byta ut sockret och kanelen till råsocker och kardemumma på toppen! Jag gör 1,5 sats till min långp..


Gärds äpplekaka

Läcker som dessert eller tårta är denna äpplekaka som Gärd Hallberg bakat sedan 1949. Servera med vispgrädde eller glass.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


fake-äpplekaka

Min fruktblandning råkade få ett utseende som en äppelkaka med vaniljsås, men det blev iaf rätt gott.
LCHF smulpaj äpple

Den här desserten kom jag på att man kunde ändra själv nu under sommaren då jag verkligen saknat vanlig hederlig äpplekaka/ paj nu under tiden som jag går på LCHF.


Tinas gåsamiddag

Klassiskt recept på skånsk gåsamiddag där jag serverar svartsoppa till förrätt och skånsk äpplekaka till dessert.


Äppelkaka med kolasås

På engelska men ändå lätt att förstå. Har aldrig smakat en sååå god äpplekaka. Riv gärna äpplena grovt istället för att skära bitar. Jag tog hälften kardemumma och hälften kanel istället för bara kane..