Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax smaksatt med ädelost och rosépeppar som serveras med en sallad av gurka, sugarsnaps, körsbärstomater mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Skär ett djupt, längsgående snitt i varje laxbit. Blanda smulad ädelost med créme fraiche, krossad rosépeppar och hackad persilja.
  3. Fördela fyllningen i laxbitarna och krydda med salt. Baka i ugn i ca 10 minuter.
  4. Sallad: Dela gurkan på längden och gröp ur kärnorna. Skiva och blanda gurkan med limesaft och olja. Låt gurkan dra medan laxen bakas.
  5. Rensa sugarsnapsen och koka i 2 minuter. Spola dem kalla och blanda med sallad, gurka och halverade tomater.
  6. Servera salladen till laxen med kokt potatis.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.