Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostfylld lax på salladsbädd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En laxrätt till helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett ganska djupt snitt på ovansidan av varje laxbit. Salta.
  2. Blanda smulad ost och crème fraiche och fyll i snittet. Lägg laxen i en ugnsform och baka i mitten av ugnen i 225 grader tills den precis är genomstekt och osten fått färg, 15-20 minuter.
  3. Blanda gurka, urkärnad och skuren i skivor, med olja, lime och salt och låt marinera medan fisken bakas. Lägg ut sallad och tomater i bitar på ett fat, lägg på gurkan och sist den varma laxen.
  4. Strö på , smulad rosépeppar och servera med nykokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 20 oktober 2012

    Gott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.