X

Äkta chiligryta

En gryta som smakar chili.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Putsa och tärna köttet i stora bitar. Bryn det i omgångar i olja i en gjutjärnsgryta. Ta upp köttet.
Strimla baconet. Hacka lök, morötter, selleri, vitlök, chili och ingefära fint och fräs i grytan, så att det får lite färg.

Lägg tillbaka köttet och slå på tomatkross, öl och buljong. Tillsätt honung, vinäger och kryddor och låt köttet sjuda långsamt 1 timme.

Kärna ur och dela paprikorna i stora bitar. Lägg ner i grytan och koka ytterligare 1–2 timmar eller tills köttet känns riktigt mört.

Smaka av och servera med chilistuvad majs, svart bönröra och bröd.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Högrev, Olja, Bacon, Gul lök, Morot, Blekselleri, Vitlök, Spansk chilipeppar, Chilifrukter, Ingefära, Krossade tomater, Ljust öl, Oxbuljong, Honung, Rödvinsvinäger, Spiskummin, Oregano, Lagerblad, Röd paprika
Visningar:
5231
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Chiligryta recept
Räk- och chilig..
av styvan
över 2 månader
Chili
över 2 månader
Joakims fantast
av rekyl
över 2 månader
Rustik chiligry
över 2 månader
Chiligryta
över 2 månader
Alexandras kalo
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.