Ta fram köttet så att det inte är iskallt när du ska bryna det. Salta och peppra.
Skala och hacka vitlöksklyftan. Skala moroten och skär i slantar. Skala steklökarna.
Bryn köttet i de 2 msk smör i en stor gryta tillsammans med vitlöken, morotsslantarna och steklökarna. Häll i rödvinet, lagerbladen och timjanen. Puttra försiktigt 1 timme under lock.
Tärna fläsket. Ansa svampen och skär i kvartar. Fräs fläsket i 1 msk smör några minuter, häll i svampen och fortsätt fräsa tills den blivit lite brynt. Salta och peppra.
Koka matvetet. Gör som de säger på paketet. Hacka persiljan. Vänd ner i matvetet när det kokat klart. Koka haricots vertsen ett par minuter. Låt rinna av.
Häll ner fläsket/svampen och chokladen i grytan när den kokat klart. Rör om och värm några minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med matvetet och haricots vertsen.