Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aioli från grunden

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Visst är det gott med en klick egenvispad aioli i fisksoppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman alla ingredienser utom olja och örtkryddor.
  2. Vispa ner oljan i en tunn stråle. Tillsätt mer olja om aiolin blir för tunn, mer vatten om den blir för tjock.
  3. Om aiolin skär sig. Börja om med en ny äggula och vispa ner den misslyckade aiolin i en tunn stråle.
  4. För ett bra resultat ska alla ingredienser ha samma temperatur.
  5. Tillsätt ev örtkrydda vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.