Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska vaniljpannkakor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Dessa pannkakor kan ätas såväl till brunch eller efter en soppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sära på äggula och äggvita. Vispa ihop äggula och yoghurt. Rör ner mjöl, bakpulver och salt och vispa försiktigt. Vispa äggvitan till ett hårt skum. Rör försiktigt men ordentligt ner äggvitan i mjölsmeten. Klicka ut med en stor sked i stekpannan. Stek tills de ser gyllenbruna ut.
  2. Servera med frukt, sylt, lönnsirap, etc.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pling76 19 juni 2008

    Ojojoj vad vi åt. Alla i familjen gillade detta. Kommer helt klart laga detta igen!!

  • ida85 9 augusti 2008

    det står att man ska blanda äggulor med yoghurt, men det står inget om det i ingr. Hur mkt yoghurt ska man ha då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.