Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Avokado- och mangosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade denna sallad i knorrs familjekalender och ville dela med mig av det, då det var otroligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna mangon och avokadon, finhacka rödlöken och lägg det i en skål.
  2. Blanda olja, citronjuice (färskpressad eller koncentrat) och dressingmixen och häll det över mangon, avokadon och rödlöken.
  3. Servera med färskt bröd.
  4. Den funkar perfekt att äta som en lätt lunch tillsammans med en bit färskt och nybakt bröd. Men den fungerar även lika perfekt som tillbehör till grillat kött eller fisk. Eller varför inte som en liten förrätt eller ett enkelt mellanmål då det ännu är flera timmar kvar till middagen?

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.