Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och mjölkfritt hamburgerbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-12 portioner
Skriv ut

Dessa var mycket bra i konsistensen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet, tillsätt vattnet och låt det bli ljummet (ca 37 grader).
  2. Rör ut jäst och Pofiber i degspadet. Tillsätt salt och arbeta in mixen, men spara 1½ dl till utbakningen.
  3. Låt jäsa ca 30 minuter.
  4. Arbeta ihop degen och baka ut till hamburgerbröd. Nagga bröden och låt dem jäsa ca 20 minuter. Pensla med varmt vatten och strö över sesamfrön.
  5. Grädda i 175 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ulrikke 2 april 2009

    Hej. Hur mycket är et paket med glutenfri mix? Kan du skriva märke eller hur mycket som ska i receptet?

  • Nickoz 11 januari 2013

    Hejsan! Jag undrar också vilket paket glutenfri mix du har använt? Och vad är pofiber? Fungerar det på samma sätt som fiberhusk?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.