Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicosås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Otroligt enkel och god sås till främst fläskkött och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva vitlöken och koka upp med balsamvinäger, honung, salt och peppar. Låt koka ihop i 3 minuter ungefär. Sila av och servera till grillat eller stekt fläskkött eller kyckling. Man kan med fördel pensla eller ösa köttet med såsen som då får en mörk fin yta. Låter man såsen stå tjocknar den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.