Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med balsamicosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och färggrant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet. Smula ner osten och blanda den ordentligt med färsen. Forma färsen till 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min per sida.
  2. Värm såsen under omrörning.
  3. Servera biffarna med såsen, ris och sallad.
  4. Tips! Tomat- och löksallad passar väldigt bra till denna rätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.