Instruktioner
Vispa ägg & socker. Blanda i övriga ingredienser- förutom non stopen - & rör ihop till en smet.
Bred ut smeten i en stor långpanna klädd med bakplåtspapper.
Grädda först kakan ca 10 min i 175 graders ugn. När det blivit lite yta på kakan tag ut den, sprid ut nonstop över hela kakan & sedan snabbt in i ugnen igen. Grädda ytterligare 5-10 min. Kakan ska vara lite kladdig när den tas ut.
Om man inte vill "joxa" med att ta ut kakan i "halvtid" kan man antingen lägga på non stopen innan man ställer in kakan i ugnen - de kommer då hamna inuti kakan - eller fästa dem med hjälp av smält choklad på den klara, avsvalnade kakan.
Skär i rutor.
Gjorde denna på jobbet, den blev riktigt bra och omtyckt. Såg trevlig ut med lite färgade nonstop på, tog ut efter tiden som stod i receptet och lade på nonstop. Kändes lite nyttigare med havregryn i smeten. Kommer absolut att göra igen!