Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie med dumlefluff

 
  • Serverar: 36 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Så otroliigt goda och klibbiga. Jag som är choklad-älskare smälter för de här Brownie's. Med den krämiga dumlefluffen gifter sig brownien perfekt till. Betygsätt gärna detta receptet om du har gjort det och kolla in på emmabylove.blogg.se

Ingredienser

Instruktioner

Brownie'n: Smält chokladen i vattenbad och låt svalna. Smöra och mjöla en ugnsform (35 x 40 cm). Sätt ugnen på 180 grader. Sikta mjöl, bakpulver och salt i en skål och ställ åt sidan. Vispa smör och socker fluffigt och vitt (cirka tre minuter med elvisp). Tillsätt ägg och vaniljsocker och fortsätt vispa. Häll i den smälta chokladen och se till att den är ordentligt inblandad. Tillsätt de torra ingredienserna, blanda väl och häll smeten i formen. Grädda i 25–30 minuter. Passa kakan noga, den ska fortfarande vara kladdig när du tar ut den ur ugnen. Dumlefluffen: Lägg den avplastade dumlen i en kastrull. Tillsätt grädden och blanda allt på låg värme under omrörning tills dumlen har smält. Ställ in i kylen och vispa den fluffig efter 3-5 timmar. Bred eller spritsa dumlefluffen på kakan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.