Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Buffalo Wings med chiliaioli

 
Skriv ut

...dipsås till dina vingar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Buffalo Wings tillagar du enligt beskrivningen på förpackningen.
  2. Rosta mandel, vitlök och chili i en torr, het panna tills vitlöken är gyllenbrun. Passa så att det inte får för mycket färg!
  3. Ta av från spisen och låt svalna.
  4. Häll över i en mixer och tillsätt resten av ingredienserna, utom oljan! Mixa väl.
  5. Tillsätt oljan droppvis medan mixern är igång. Såsen ska vara lite tunnare än "vanlig" majonnäs. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.