Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcakes med squash

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Med höstens grönsaker blir dom här cupcakesen extra färgglada och saftiga. Squashen kan bytas ut mot samma mängd råriven morot, pumpa eller rödbeta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och ingefära i en skål. Vispa samman olja och socker. Tillsätt ägg, finriven squash och rivet apelsinskal. Vänd ner mjölblandningen. Fördela smeten i 12 muffinsformar. Grädda i 175 grader i 20-25 minuter tills kakorna känns fasta och har fått fin färg. Låt svalna.
  2. Frosting: Blanda ihop philadelphiaost, smör, florsocker och vaniljsocker och bre på kakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.