Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande äppel och blomkålssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här soppan mår bra att göras i god tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna äpplena och löken. Fräs i matfettet tillsammans med curry i en gryta. Skär blomkålen i små bitar. Tillsätt buljongen och blomkålen i grytan låt koka ca 10 min. Mixa soppan slät och fördela dem i fyra glas.
  2. Topping: Vispa créme fraiche med en elvisp så den tjocknar. Skär baconskivorna i små bitar och stek dem knapriga. Låt rinna av på hushållspapper. Lägg en sked av crème i varje glas och strö över baconet . Dekorera med en tunt skuren äppelklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.