Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillsoppa med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

På bara 7 ingredienser och du har en god och färgstark soppa! Dillsoppan ska ätas direkt annars tappar den sin gröna färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatis och lök i mindre bitar. Lägg dem i kastrullen och häll på 5 dl vatten och grädde. Tillsätt buljongtärningen och krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Låt koka under lock ca 15 minuter.
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Hacka dillen. Blanda kräftstjärtarna med hälften av dillen och 1 krm peppar. Lägg resten av dillen i soppan och mixa den slät med en mixerstav.
  3. Skär brödet i skivor och rosta det i en brödrost. Toppa soppan med kräftstjärtar och servera med nyrostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.