Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömgoda apelsinbiskiver

 
  • Serverar: 22 portioner
Skriv ut

Frisk smak från chokladbiskvierna när man blandar lite apelsin i fyllningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 175 ° Skålla, skala och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker. Tillsätt de lätt uppvispade äggvitorna och arbeta till en smidig deg.
  2. Spritsa eller klicka ut smeten till runda kakor på bakpappersklädda plåtar. Grädda ca 15 min mitt i ugnen. Frys biskivibottnarna.
  3. Apelsinkräm: Blanda ingredienserna i en skål. Vispa krämen porös och bred den lite toppig på undersidan av kakorna. Låt kakorna bli riktigt kalla, ställ dem gärna i frysen.
  4. Glasyr- Garnering: Smält chokladen och doppa kakornas översida i den. Garnera ev med kakpynt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.