Drottning Margrethes sill

Fantastisk god, gjorde den till julbordet och allt gick åt.

Ingredienser

100 g röd vinbärsgelé
1 msk ättiksprit (12%)
1 dl vatten
1 dl tomatketchup
400 g matjessill

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
1058
Sparat:
46

Gör så här

Smält vinbärsgelén med ättikan och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt tomatketchup under omrörning. Låt svalna.

Skär matjessillen i 2 cm stora bitar och lägg ner i lagen. Häll allt i en glasburk och låt stå i kylen minst 1 dygn.

LIKNANDE RECEPT

Drottningkaka m
av zonale
över 2 månader
Matjesilltårta
över 2 månader
Västerbottenche
över 2 månader
Påsksallad - hö..
av Nell
över 2 månader
Gammeldags sill
av lennali
över 2 månader
Blåbärsmazarine
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Örtsill
över 2 månader
Saffranssill
över 2 månader
Friterad sill
över 2 månader
Pappas sill (lö
över 2 månader
Kanel & ingefär
över 2 månader
Matjesill med b
över 2 månader