Drottning Margrethes sill

Fantastisk god, gjorde den till julbordet och allt gick åt.

Ingredienser

100 g röd vinbärsgelé
1 msk ättiksprit (12%)
1 dl vatten
1 dl tomatketchup
400 g matjessill

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Visningar:
953
Sparat:
46

Gör så här

Smält vinbärsgelén med ättikan och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt tomatketchup under omrörning. Låt svalna.

Skär matjessillen i 2 cm stora bitar och lägg ner i lagen. Häll allt i en glasburk och låt stå i kylen minst 1 dygn.
Dela

LIKNANDE RECEPT

av zonale
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av Nell
över 2 månader
av lennali
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader