Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drottning Margrethes sill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fantastisk god, gjorde den till julbordet och allt gick åt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält vinbärsgelén med ättikan och vattnet i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt tomatketchup under omrörning. Låt svalna.
  2. Skär matjessillen i 2 cm stora bitar och lägg ner i lagen. Häll allt i en glasburk och låt stå i kylen minst 1 dygn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillawe 27 december 2009

    Hej! Vilken god matjessil! Hade den på julbordet. Hela satsen tog slut.//lillawe

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.