Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chévresallad med rödbetor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Detta är så enkelt att göra och är en jättegod förrätt att bjuda på

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna 25-30 minuter med skal till de känns mjuka. Låt svalna och skala dem och skär i klyftor. Vispa ihop olivolja och balsamvinäger och blanda med rucolan. Salta och peppra. Smula i osten. Tillsätt klyftorna och vänd runt. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek valnötterna hastigt. Ringla över honung och blanda väl. Lägg upp salladen på tallrikar och toppa med nötterna.
  2. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 24 oktober 2009

    Smällgott! Fiffig bjudrätt åxå, bara att förbereda salladen och honungsglasera nötterna precis innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.