Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé i kokt sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koka fisken direkt i den färdiga såsen och inga smakämnen går förlorade. Enkelt och praktiskt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vatten, buljongtärning, crème fraiche, gräslök och dragon i en traktörpanna och låt det koka ihop något.
  2. Skär större filéer i bitar och lägg fisken i såsen. Koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med pressad potatis och någon grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.