Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med getost och linssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God GI-mat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på175 grader. Smörj en ugnsfast form. Lägg i koljafileerna salta och peppra.
  2. Smula över getosten och strö över pumpafrö, ringla över olja. Ungsbaka dem mitt i ugnen i 20 minuter tills fisken är genombakad.
  3. Lägg i linser och vatten i en kastrull, tillsätt salt och sjud under lock i 20 minuter tills de mjuknat. Tillsätt citronsaft , olja och krydda.
  4. Skiva salladslöken och halvera tomater. Vänd ner lök, tomater, oliver, kapris och ruccula. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.