Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med saffran

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett recept påkommet en dag på jobbet när min vårdtagare ville ha fisk till middag. Riktigt god blev den och den var även god sen den hade varit i frysen. Servera gärna med ett gott vitlöksbröd till!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och buljongtärningar. Skala och skär potatisen i tärningar och morötterna i slantar. Låt koka tills det börjar mjukna. Hacka vitlöksklyftorna och stoppa i grytan. Häll i grädde och saffran. Gnid in fisken i salt och skär fisken i lagom stora tärningar . Lägg i grytan och koka i ca 5 minuter el tills man ser att fisken är klar. Lägg i räkor, dill och persilja när det börjar bli klart. Koka inte för länge sedan räkorna kommit i grytan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.