- Serverar: 4 portioner
- Tid: 3 timmar 20 minuter
Skriv ut
Gjorde detta recept till en buffé på min födelsedag! Gjorde succé, sommarfräsch!
Instruktioner
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5-10 min.
- Häll grädde, mjölk och flädersaft i en kastrull och hetta upp. Ta av från plattan, krama ur vattnet ur gelatinbladen och häll i gräddbladningen. Häll i limesaft och limeskal.
- Häll upp i potionsskålar, låt svalna lite och ställ sedan i kylen.
- Lägg gelatinbladen i kallt vatten precis som förut.
Värm upp jordubbssaft och vatten i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och rör ner.
- Skär jordgubbarna i mindre bitar. När pannacottan i kylen fått en yta, skeda över jordgubbarna och häll försiktigt över saften. Ställ in i kylen ytterligare 2-3 timmar.
Publicerat den
20 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Älskar pannacotta, men detta var outstanding den bästa av alla! Frisk, syrlig och underbart god efter en ganska maffig middag vi hade... /Marie
Supergott!! Högsta betyg från oss! Mvh Lilas
God men inte tillräckligt söt i min smak..