Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Enkel smakrik fläskfilégryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filéerna i cm-tjocka skivor. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn dem på båda sidor. Salta och peppra. Flytta över dem till en stor gryta.
  2. Skiva champinjonerna och stek dem i smör tills de börjar få färg. Flytta över till grytan.
  3. Ansa och skiva purjolöken. Tärna paprikan. Skiva korven. Stek korven, tillsätt purjolöken och paprika och låt dem fräsa med. Häll över alltsammans i grytan.
  4. Blanda sherry, creme fraiche och soja i stekpannan och koka upp. Häll såsen i grytan. Låt sjuda under lock ca 5 min. Servera med ris eller bulgur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • [email protected] 27 oktober 2011

    Ska testa detta receptet sen , tar dock vitvin istället för sherry :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.