Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst Cheesecake

(6 kommentarer)  
Fryst Cheesecake Fryst Cheesecake
  • Serverar: 8-9 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mmmm...ljuvlig. Och kanon för man kan förbereda den dagen innan gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skål 1: Vispa ägg-vitorna till hårt skum
  2. Skål 2: Vispa grädden.
  3. Skål 3: Rör sönder osten, blanda ner gulorna, en i taget. Rör ner Socker och vaniljsocker. Rör ner grädden. Vänd sedan ner äggvitorna. Smula ned tre digestivekex i en form med löstagbar botten. Häll över smeten. Låt stå i frysen i cirka 5 timmar. Tag fram ur frysen 20 minuter innan servering. Dekorera med frukt och smula digestivekex ovanpå

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • bikbok 25 juni 2009

    Älskar cheesecake :)

  • Zinyin 29 december 2009

    jooo det har är helt roligt, för jag Är fraan Mexiko, och i Mexico vi använder miltomate:de smaa gröna eller gula tomater med "hud" (eller skal hetter den?), bara för saltat mat, och det är kul att se att man kan ätta de som frukt paa en cheese cake!!!!!! grattis för ideen! fint att du användade hud/skal som blommor! du maaste smacka i saa fall, en saas med de här tomater och lite lök och vitlök och en chilli, du tar allt i mixer och sen du kokar allt i en pana, daa den blir en gott saas för en grillad kyckling som fajitas eller for enchiladas (stekat tortilla och sen djuper du dem paa saasen) eller for chilaquiles (nachos djupade med saasen och sen du tar creeme fresh paa dem och vit ost typ mozzarella)! jag visste inte att man kunna hitta de här tomater i Sverige. ha det fint! hej daa.

  • Zinyin 29 december 2009

    jooo det har är helt roligt, för jag Är fraan Mexiko, och i Mexico vi använder miltomate:de smaa gröna eller gula tomater med "hud" (eller skal hetter den?), bara för saltat mat, och det är kul att se att man kan ätta de som frukt paa en cheese cake!!!!!! grattis för ideen! fint att du användade hud/skal som blommor! du maaste smacka i saa fall, en saas med de här tomater och lite lök och vitlök och en chilli, du tar allt i mixer och sen du kokar allt i en pana, daa den blir en gott saas för en grillad kyckling som fajitas eller for enchiladas (stekat tortilla och sen djuper du dem paa saasen) eller for chilaquiles (nachos djupade med saasen och sen du tar creeme fresh paa dem och vit ost typ mozzarella)! jag visste inte att man kunna hitta de här tomater i Sverige. ha det fint! hej daa. ZinYin

  • SDMaya 29 december 2009

    Physalis är inte en tomat, det är en frukt, och det kallas även kapkrusbär. Säkert att du inte tar fel på tomat och frukt? Denna är ju lite sötare än en tomat, något besk.

  • aldenora 30 december 2009

    Mumssssss....... en av mina favoriter. den bjuder jag oftas på....

  • aldenora 30 december 2009

    Mumsennnn.. ett måste efter en god middag.......

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.