Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fisk med currysås och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vem kan motstå en krämig currysås full med räkor.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fisken ligga framme så att den blir rumstempererad. Krydda med salt och peppar. Dela filéerna på längden. Hacka rödlöken.
  2. Koka upp buljong med hummerfond, curry och grädde. Låt koka i ca 10 minuter.
  3. Hacka dillen och blanda ner i såsen. Red av med ca 1 tsk majsstärkelse utrörd i ½ dl vatten.
  4. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och fräs spenat och lök i någon minut. Krydda med salt och peppar. Fördela spenaten över hälften av filéerna och lägg resten över som ett lock. Stek fiskpaketen på medelvärme ca 2 minuter på var sida.
  5. Lägg ner räkorna i såsen och låt dem bli varma. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till fiskpaketen med pressad potatis och en liten sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.