Ett jättegott sätt att ta tillvara på det kött som blev över efter gårdagens grillning. Det blir en härlig stuvning där allt tar med grillsmaken. Det går självklart att göra detta med stekt kött och råstekt potatis, vanlig kokt potatis, när det ej är grill- eller färskpotatis säsong. Svårt med att ange mängd här beroende på hur mycket man har.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jättegott! Jag hade massor med överblivet kött i frysen som jag använde och betyget från hela familjen blev GOTT. Detta kommer jag att göra många gånger.
Äntligen blev det av att göra den här goda rätten... Albin åt och njöt. Jag med. Det här blir det helt klart fler gånger! Tack för receptet!
Gjorde den här idag igen, mkt gott. Hade i några tomater i bitar också o det var inte fel! Kan bara rösta en gång men ville i alla fall skriva i kommentar här. Jag hade också prinskorv i bitar ist f falukorv. Cajsa Warg o jag... haha...
Hej anders och tack för ett super gott recept kommer att bli min favorit ska göra om det flera gånger monica
Oj, jä lar... Det här gillade jag skarpt! Det var enkelt samt att man kan utöka och förändra efter det man har i kylen, nästa gång blir det även champinjoner. Jag hade gott om grillad karré (marinerade med en lime marinad) så jag tillsatte ingen korv. Kommer definitivt att göra detta igen, bra sätt att omvandla rester till en helt ny rätt. Tack för ytterligare ett bra, enkelt recept. Önskar dig en härlig sommar // Glitterfia
Jättegott och ett kanonbra sätt att ta tillvara rester! Det är inte ofta en kylrensning blir så lyckad! Tack för ett bra recept!
Jättegott blev det här. Hade lite för lite potatis, kokar till extra nästa gång. Bra att ta reda på grillrester.
Inte elegant kanske.. men löjligt gott! :-) Det enda felet var väl att det var lite för svårt att inte äta för mycket.
Detta var helt fantastiskt gott. Full pott från mig!
underbart gott, hade för lite dill hemma idag, fick krydda upp med lite annat, man kan ju se detta som en sorts gräddstuvad pyttipanna. Grillsmakerna kommer fram på ett härligt sätt. Än en gång tack för receptet!
Superdupergott blev det..kommer absolut att göras fler gånger
Det blir en variant idag, med nypotatisen kokt bredvid, samt hade jag i blandsvamp. Det är smaskens det med!