Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunillas spenatlåda

(2 kommentarer)  
Gunillas spenatlåda Gunillas spenatlåda
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Buffé, vickning eller kvällsmat. Paj utan pajdeg kan man säga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och låt den rinna av i en sil. Blanda gräddfil och grönsaksfond. Vispa upp äggen lätt. Blanda alla ingredienser och häll smeten i en lätt smord form. Krydda. Grädda 30 minuter i 200 grader.
  2. Låt svalna lite, den är godast lite ljummen. Dekorera med kallrökt lax eller skinka. Ägg kan vara gott också. Servera med sallad och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Jobenius 11 juni 2010

    Hallå där Aniper. Jag sökte ett gott spenatrecept oc h upptäckte ett som var ganska frestande. Dock tänkte jag mig ett fiskrecept, men detta skall jag lägga i min kokbok. Kul att mötas på detta sätt. Hälsningar Jobenius

  • Karin mårtensson 9 januari 2022

    Jag har gjort din spenatlåda flera gånger och den är SUPERGOD bästa hälsn Karin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.