Det här hittade jag på nätet när jag klurade på vad harrissa var...
Instruktioner
- Koka upp grönsaksbuljongen, lägg i couscousen och ställ åt sidan för att svälla.
- Skala räkorna, tärna paprikan och zucchinin. Klyfta löken och ansa sockerärtorna. Skär avokadon i bitar och pressa över saft från limen. Skär den andra limefrukten i klyftor.
- Hetta upp wokpannan och stek i lite olja. Woka först paprika, lök, zucchini och sockerärtor. Tillsätt harissapastan. Woka snabbt räkorna med grönsakerna och lägg sist i couscousen. Blanda väl och smaka av med salt. När allt är varmt blandas avokadon med limesaft i rätten. Garnera med limeklyftorna.
- Servera med matlagningsyoghurt och Harissapastan.
Publicerat den
18 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den här var det sting i! Vi la till lite bananer för att mildra det lite. Banan är god till det mesta som är kryddstarkt!
Ska man blanda matlagningsyoghurten och harissapastan?