Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk kycklingvariant

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Mild yoghurtmarinerad med sesamfrön.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop marinaden. Tag av skinnet på kycklngklubborna och snitta dem så att marinaden kan tränga in ordentligt. Lägg klubborna i marinaden och förvara i kylen. Marinera i minst 3 timmar men helst i ett dygn.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Grilla kycklingen på galler i 20 - 25 min (testa med sticka). Pensla kycklingen med honung. Rulla den kladdiga kycklingen i sesamfrön (kan vara rostade om du vill).
  3. Servera med basmatiris och raita (se eget recept i min kokbok)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.