Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indisk lammcurry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

I Indien är maten i allra högsta grad kopplad till hälsan. Mycket grönsaker och ljuvliga kryddor sätter dessutom mycket smak på den sunda måltiden. Något att njuta av för alla, inte minst för den som har diabetes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2 cm stora tärningar. Hacka lök och vitlök, fräs i oljan. Skär äpplet i tärningar, paprikan i strimlor och tomaterna i skivor.
  2. Koka upp buljong och soja i en gryta. Lägg ner köttet, lite i taget i den kokande vätskan. Tillsätt lök, äpple, paprika, tomater, kryddor och salt.
  3. Koka på svag värme ca 25 min. Smaksätt ev med mer kryddor och salt. Servera med de olika tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.