Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indonesisk potatis och kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 dag 30 minuter
Skriv ut

Fick detta recept när jag var på Bali, har gjort om det lite. Gör den en dagen före.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatistärningar mjuka i ca 10 minuter. Låt rinna av och svalna. Lägg potatisen i en skål. Blanda i ananas, morot, böngroddar, lök zucchini, selleri, jordnötter och det skvade kycklingköttet. Blanda ingredienserna väl. Lägg jordnötssmöret i en skål och rör långsamt ner olivoljan och sojan. Rör ner chilifrukten, sesamoljan och limesaften tills dressingen är väl blandad. Häll dressingen över salladen och rör om så att alltsammans blandas ordentligt. Servera salladen garnerad med limeklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.