Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön ärtsoppa med ingefära och koriander

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vårgrön soppa med en pigg topping! Värm på soppan snabbt- om den står för länge på varm spis förlorar den sin pigga gröna färg. 124 kalorier per portion 2 g fett 9 g protein 13 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär ingefäran i mm-stora tärningar. Plocka och finhacka koriandern. Blanda ingefära och koriander till ett strössel. Koka upp ärterna i hälften av grönsaksbuljongen, låt koka 3-4 minuter.
  2. Mixa ärterna i en blender eller med en stavmixer till en slät soppa. Häll tillbaka i kastrullen och späd med resterande buljong. Salta och peppra.
  3. Toppa med strössel och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.