Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sockerkaka med ingefära och citron

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Spännande smakkombinatin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och ägg poröst. Smält margarinet. Häll ned de torra ingredienserna och sist margarinet. Smaksätt med ingefäran beroende på hur mycket du vill att den ska smaka. Jag använde 7 tsk.
  2. Smöra och bröa en form.
  3. Grädda på 175 grader i ca 40 min. Låt svalna i formen en stund innan du stjälper upp dem på ett galler.
  4. Glasyr: Riv och pressa citronen och blanda med florsocker till bar konsistens eller använd citron på flaska.
  5. Bred det över den kalla kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.