X

Irani mat nan khamei recept

Laddar...
Din sökning gav 2880 träffar

Enkel näringsrik mat (Martabak Te..

Jag kallar den här maten på mitt språk “Martabak Telur”, telur betyder ägg. Vi vet att ägg har flera näringsämnen, t ex kolhydrater, proteiner och åtta typer av aminosyror som är användbara för kroppe..

Cowboy-Mat

Den som är sugen på en lyxig frukost, enkel lunch eller lätt middag så är detta ett utmärkt alternativ. Gott, enkelt och mättandeKyckling med mango chutney

I dag var det kyckling som stod på menyn. Mat på veckodagar ska vara god mat (såklart) men snabblagat. För någon vecka sedan såg jag ett recept med Kyckling och Mango chutney, lät gott och skulle ta u..


Olagligt goda frukostfrallor (glu..

Glutenfritt bröd är svårt att få till riktigt bra. Men här är ett glutenfritt brödrecept som även "glutenätare" älskar och dom jag känner som inte tål gluten älskar desto mer! Varje gång jag bjuder på..

Sega havrerutor

Jättegoda seg/mjuka kakor som nästan smälter i munnen. En favoritkaka i min släkt. Har börjat att tröttna på att skriva av receptet till folk som vill ha det så jag lägger in det här. Receptet kommer ..
Tacopaj

God och lättlagad tacopaj, lägg gärna i andra grönsaker, majs eller paprika. Pajen går utmärkt att frysa.


Baconröra till Bakpotatis alt pas..

En varm röra för ovanlighetens skull! Här en baconröra med lök & färska kryddor smaksatt med färsk riven lagrad prästost! En himmelsk röra! Ja, den kanske låter & ser ut om en pastasås, men den är lik..
Lchf inspirerad glass med mascarp..

En fantastiskt underbart god glass som jag komponerat ihop. Innerhåller inte alls så många kolhydrater, men jag har inte koll på vad Baileysen innehåller...därför skriver jag lchf inspirerad så att in..