Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk svampragu

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag älskar svamp! Så prova detta alla ni andra likasinnade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg vitlöken, löken och saltet i en tjockbottnad gryta. Täck med all svampen utom enoki och skogsöron. Toppa med smör, olivolja och peppar och fräs i 5 min. utan omröring så att smakerna tränger in i svampen.
  2. Häll på vin och resten av svampen, rör om. Låt puttra på låg värme i 5 min. tills svampen är precis mjuk. Rör i persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.