- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En god kryddrik glutenfri köttfärssås med cremé fraiche och ketchup. Serveras med potatis, ris eller pasta beroende på vad du tycker om eller känner för just i dag.
Instruktioner
- Skär löken i stora bitar.
Värm en stekpanna, häll i flytande smör.
Lägg i köttfärsen när smöret pratat färdigt - rör/dela färsen så den blir brun, häll ner löken och kryddor (vänta med dillen) och stek blandningen. Häll i ketchupen och rör runt så ketchupen blir stekt och får lite annorlunda smak. Tillsätt crème fraiche, blanda och låt det puttra upp. Tillsätt dillen och smaka av - tillsätt ev mer kryddor.
Låt såsen småputtra så smakerna får chans att utvecklas.
- Servera med sallad och potatis, pasta eller ris.
Publicerat den
25 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar