Kakor utan ägg och mjölk recept

Laddar...
Din sökning gav 108 träffar


Pannkakor pösiga i muffinsform

Maffigt recept...tycker jag. Det här receptet är specialskrivet för att passa barn. Till de här gulliga minipannkakorna behöver du helst en 12-portioners muffinsform. Men de går fint att grädda i ..Kolakakor med kaffesmak

Ljuvligt goda, lite sega kolakakor med kaffemak. Går enkelt att göra gluten/mjölkfria genom att byta ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl och välja mjölkfritt margarin!

Glödkakor

Härliga glödkakor som bakas på häll eller i stekpanna. Går tyvärr inte att spara utan frys, utan äts färska eller nytinade. Passar även mjölk-, laktos- och äggallergiker.

Scones

Underbart goda scones som serveras på teboden i Stockhult utanför Markaryd. Har ni vägarna förbi här i Småland så besök denna oas!


Majsans Sockerkaka

Detta recept är till tre sockerkakor. Det är min svärmors recept, och jag har aldrig ätit godare sockerkaka. Jag brukar ströa en form med ströbröd, en med kokos och en med flagad mandel, så har man v..


Chokladig kladdtårta med crisp

En tårta med kladdkaka som botten och chokladmousse som fyllning.. Kan ju inte bli annat än sött, gott o väldigt mäktigt! Blir ännu godare när den stått i några dagar!


Sockerkaka grundrecept

Detta recept fick min mamma för 45 år sedan av en städfru som hon anlitade. En go och glad kvinna med ett hjärta av guld och alltid hade hon med sig kakor eller maträtter till oss. Denna sockerkaka ha..


Langos, en ungersk specialitet.

Langos utan tillbehör passar mycket väl tillsammans med spenatstuvning och/eller stekt fisk/fiskpinnar. En kall öl till anrättningen är kronan på verket. Smaklig måltid!