Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel- och chokladcookies

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkla och goda. På bilden är det kakorna längs upp på fatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn : 175 grader
  2. Vispa smör, socker, vaniljsocker, kanel och salt pösigt.
  3. Vispa ner ägget. Blanda bikarbonat och mjölet och sikta ner i smörblandningen. Blanda till en slät deg.
  4. Grovhacka chokladen och blanda ner i degen.
  5. Låt vila i kylskåpet en timme. Rulla till bollar och lägg bollarna på plåt med bakplåtspapper, inte mer än 16-18 bollar per plåt, dom flyter ut.
  6. Grädda i ca 12-15 minuter mitt i ugn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mumsfilibabba2 10 januari 2012

    Kände igen bilden från matplatsen på fb. :) Ska prova båda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.