Med brun glasyr och pärlsocker liknar dessa cupcakes nästan små kanelbullar.
Instruktioner
- Cupcakes:
Ugn 225°C
- Ställ ut muffinsformar i en muffinsplåt eller på vanlig plåt.
- Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt.
- Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Sikta ner det i smeten.
- Rör ner det smälta smöret tillsammans med grädden och fördela smeten i formarna. Låt stå i ca 15 minuter.
- Grädda i mitten av ugnen 8 -10 minuter (beroende på muffinsens storlek).
- Glasyr:
Sikta ner florsockret i smöret, tillsätt kanel och vispa tills det blir poröst.
- Bryt chokladen i bitar och smält den i mikron. Blanda ner choklad i smöret och vispa det slätt.
- Glasera och toppa med pärlsocker.
Publicerat den
7 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar