Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk kycklinggryta

(1 kommentar)  
Karibisk kycklinggryta Karibisk kycklinggryta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Karibisk kycklinggryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och skär kycklingfiléerna i bitar. Doppa tomaterna i hett vatten, drag av skalet och skär i små bitar. Fräs lök och curry i olja. Tillsätt kycklingen och fräs tills den har fått fin färg. Salta och peppra. Häll i apelsinsaft och fond och låt sjuda tills kycklingen är klar.
  2. Skär aprikoserna i bitar och lägg i dem tillsammans med champinjoner, tomater och ca 1 dl av aprikosspadet. Red ev. av med potatismjöl utrört i vatten. Låt koka upp men avbryt när första bubblan syns. Smaka av. Servera kycklinggrytan med ris och en fräsch grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SDMaya 10 januari 2010

    Väldigt gott, gjorde en extra variant till dottern som inte tål Curry och Lök, även den uppskattades, tillsatte lite matlagningsgrädde till den :) 5 stjärnor för båda varianterna :) Skickar med en bild :) Kommer göras fler gånger, kanon bjudmat!... delar med mig av receptet på min blogg :) Kika gärna in! http://mayashideout.blogg.se

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.