Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslersallad med avokado och ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda sallader kan man aldrig få för många av!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i strimlor och koka frysta haricots verts enligt anvisningarna på förpackningen. Dela bönorna om de är långa.
  2. Finhacka löken och blanda med hackade ägg. Skär tomater, ananas och champinjoner i bitar. Blanda samman dressingen och smaka av, tillsätt eventuellt mer citron. Lägg ägg och lök på ett stort fat och strö över finhackad dill och persilja. Ringla över ett par matskedar av dressingen. Täck med en blandning av övriga ingredienser och strö på mer dill och persilja. Lägg på den skivade avokadon sist och och ringla dressing över.
  3. Obs att avokadon blir brun om den får vänta, så servera genast eller vänta med avokadon.
  4. Servera salladen kall, gärna med sprödvärmd baguette. Ev återstående dressing serveras till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.