Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god gryta som är populär hos barnen i min skola. Vi äter den ofta hemma också, snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, tärna paprika, finhacka färsk chili och vitlök. Fräs allt i olja. Tillsätt buljong, mjölk och ostcréme. Koka upp. Tillsätt sedan kebabsplit i omgångar. Toppred med maizena till önskad konsistens. Smaka av med paprikapulver, salt och peppar. Servera med favoritpastan och lite hackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • druminator 20 juni 2008

    testade den i går på familjen, en given succé. grymt enkel och fantastiskt god! Tack //D

  • milla-76 6 mars 2011

    Jag tycker grytan var okej, men ingen ny favorit. Jag hade chilipulver, den kanske blir bättre med färsk chili.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.