Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka med crunch

(4 kommentarer)  
Kladdkaka med crunch Kladdkaka med crunch
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enormt god kladdkaka med crunchy glasyr, som garanterat blir en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör och choklad, i en kastrull på låg värme. Häll i resterande ingredienser och rör om. Smörj en form med avtagbar kant och häll i smeten. Grädda längst ner i ugnen på 175* i cirka 18- 22 minuter. Känn med provsticka så den inte blir för torr. Gör under tiden glasyren. Blanda allt utom muslin i en kastrull och låt småkoka några minuter tills den tjocknat lite. Ta kastrullen från plattan och rör ner muslin. Bred glasyren på den färdig gräddade kladdkakan. Låt stelna. Servera med vaniljglass, grädde eller vaniljvisp/vaniljsås.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Camilski 26 mars 2010

    Jisses vilken smarrig kaka! Denna kommer absolut bli en favorit. Tack för ett superrecept!

  • myskusen 28 mars 2010

    Kul att du gillar den! =-)

  • Mimli89 1 februari 2011

    Låter jätte gott :) gillar bitar och krisp i glass o kakor så det här blir nog bra för mig :)

  • myskusen 1 februari 2011

    Ja testa den, jag gillar oxå såna bakverk, den här är kalas! ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.