Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttbullar med varmakoppen

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Detta recept gör jag alltid, blir mycket goda och saftiga bullar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ner i en bunke varmakoppen och mjölk. Riv löken fint och riv vitlöken. Blanda ner i blandningen, låt svälla en stund. Tillsätt köttfärsen och krydda efter smak. Smörj en långpanna med smör och rulla köttbullarna. Stek dem mitt i ungnen ca 25 minuter på 200 grader. Kolla så de ej blir överstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.