Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Asiatiska köttbullar med äggnudlar och wokgrönt

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda köttbullar med lite annorlunda smak.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta samman färsen med övriga ingredienser till en smidig färs. Forma till runda bolllar. Stek köttbullarna i lite matfett tills de är genomstekta. ( Efterstek dem ev. i ugnen i ca 15 minuter ). Fräs ur stekpannan med vattnet och red av med mjöl, grädde, kokosmjölk, fond, chilisås, salt och peppar till en krämig sås. Koka äggnudlarna ca 3-4 minuter i lättsaltat vatten. Blanda ner de wokade grönsakerna i nudlarna och rör om. Servera köttbullarna med sås och nudlar och de wokade grönsakerna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bibbi548 31 maj 2010

    mycket gott

  • ingemar75 2 januari 2015

    Hej Evaldo, har testat detta jättegoda recept. Tog dock bort all matlagningsyoghurt och mager grädde som fanns i receptet. Riktig grädde ska det vara, inte kemisternas försök att efterlikna den äkta varan. Tack så hemskt mycket för receptet. Sparat och kommer med all säkerhet använda igen.. Ingemar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.