Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospanerad fisk med saffransmos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda men mycket gott. Till o med godkänt av min 2-åring.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Doppa dem i det uppvispade ägget. Blanda kokosflingor med salt och peppar. Vänd fisken i kokosflingorna. Stek fisken i smör ett per minuter på varje sida.
  2. Skala potatisen och dela dem i mindre bitar. Koka potatisbitarna mjuka. Mosa potatisen. Värm mjölk och grädde i en kastrull. Lös upp saffran. Blanda saffransmjölken i potatrisen tills den har lagom konsistens. Smaka av med salt.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.