Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fläskfilé i ugnen

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt till en lite lyxigare middag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen. Lägg filén i en ugnssäker form och ställ den sen i ungnen i 15 minuter. Ugnen ska vara på 200 grader.
  2. Skär upp purjon och blanda ner den i en bunke med osten, majonnäsen, yougurten och citrondropparna. Dropparna varierar efter smak!
  3. Ta ut formen ur ugnen och häll sen över purjokrämen runt fläskfilen. Strö ut en uppskuren tomat och lite riven ost över alltihop och ställ sen i ugnen igen i 20 minuter. (Tiden kan variera!) Servera till ris eller pommes frites. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • vivsjo 17 januari 2013

    Hej! Tar Du 3st stora youghurt till en sats?

  • Natacha95 19 januari 2013

    Ska vara 3 ½ dl.

  • vivsjo 22 januari 2013

    Jättebra smak om man gjorde egen kryddning. Men den blev något grynig, varför?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.