Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med brie och morötter á la Thai

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär ett snitt i varje kycklingfilé. Salta och peppra. Fyll fickan med en skiva brieost, lägg i ett par kvistar timjan. Linda 2-3 skivor bacon runt varje filé. Sätt in i ugnen i ca 25-30 minuter.
  2. Thaimorötter: Skär morötterna i ca 2 cm tjocka bitar, skiva löken. Fräs morötter, lök och currypasta i lite smör och olja.
  3. Häll på kokosmjölken. Koka under lock tills morötterna är mjuka. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft. Ta ut kycklingen och skär i diagonala skivor.
  4. Servera i djup tallrik med thaimorötterna. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Lifran 22 mars 2011

    men hallå morötter får man inte äta!!!

  • Pleje 10 december 2011

    Ursäkta, men var står det att detta är ett lchf-recept? Och i så fall så är det bara att äta. Gött.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.